מה אנחנו מציעים

אינטרקום לבית משותף: מהן סוגי המערכות הקיימות היום?

כל הבניינים החדשים הנבנים היום נבנים עם מערכת אינטרקום לבית משותף, וההבדל הוא רק בסוג המערכת המותקנת, אבל מה לגבי בניינים ישנים יותר, שלא הותקנה בהם מערכת אינטרקום בעת הבנייה? בניגוד גמור למה שהיה פעם, חיבור של מערכות אינטרקום אינו מסובך בכלל, ואין צורך בעבודות מסובכות, כך שניתן להתקין אינטרקום גם אם הבניין לא עובר שיפוצים. לפניכם פירוט קצר של שלושת סוגי מערכות האינטרקום המתקדמות ביותר הקיימות כיום, ועל חיבורן הפשוט לבניין שלכם.

מערכות אינטרקום מבוססות 2 חוטים

מערכות אינטרקום לבית יכולות להיות מבוססות 2 חוטי חיווט בלבד, ובכל זאת לכלול מסך מוניטור משוכלל. 2 חוטים מאפשרים חיווט מינימלי לבניין, ובכל זאת מספקות תמונות באיכות מצוינת וחיבור של כמה עשרות מסכי LCD בדירות בו זמנית.

מערכות אינטרקום מבוססות 5 חוטים

מערכת אינטרקום לבית משותף לא בהכרח צריכות התקנה מסורבלת כפי שכבר ציינוץ אנו בפאר אנפון עובדים, בין היתר, עם חברת תדאור, שפיתחה מערכת אינטרקום שנקראת קום 116 ומאפשרת את חיבור המערכת ללא שינוי בחיווט הקיים. התקנת המערכת פשוטה וחסכונית.

אינטרקום טלפוני

התקנת מערכת אינטרקום לבית משותף המבוססת על שיחות טלפון בלבד אינה מצריכה חיווט כלל. אמנם, מדובר במערכת שאין לה מסכי מוניטור בתוך הדירות, כךש לאניתן לראות את הנכנסים, אך פעמים רבות היא מספקת את הדיירים אשר מעוניינים לחסוך בהוצאות ובכל זאת מעוניינים במערכת אינטרקום. בניגוד למערכות הישנות, המערכות החדשות מאפשרות לקבל את השיחה מהאינטרקום למכשיר הטלפון הביתי, ולפתוח ממנו את הדלת. כאשר מדובר בבניינים גדולים, מערכת זו חוסכת זמן רב ועלויות המערכת והתקנתה נמוכות בצורה משמעותית מעלויותה מערכות בעלות המסכים, הדורשות חיווט.

צור קשר

צרו איתנו קשר ואנו נחזור אליכם בהקדם!

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך :

דלתות חשמליות
דלתות חשמליות

דלתות חשמליות, שבעבר היו מותקנות בעיקר בבנייני משרדים או מלונות יוקרה, הפכו לדלתות המועדפות כיום על בתים משותפים, חנויות ורבי קומות שונים. מה הופך דלתות

קרא עוד »

צרו איתנו קשר ואנו נחזור אליכם בהקדם!